Betrokken ontzorgend.

Glasbewassing

Weersomstandigheden, ligging en karakter bepalen mede de uitstraling van uw bedrijfpand of woning. Frequenties en uitvoeringen stemmen we daarbij af op uw kwaliteits- en budgettaire wensen. Er zijn verschillende methodes om uw ramen te wassen. Wij verzorgen dit graag voor u.

Traditioneel
De beste kwaliteit levert nog steeds de traditionele manier: met spons en raamtrekker. Want niet alleen het glaswerk, maar ook de kozijnen en vensterbanken worden dan meegenomen. Vuil dat vastzit kunnen we op deze manier goed verwijderen. Wij kunnen d.m.v. ladders op deze manier wassen. Mocht dit door ARBO regelgeving niet mogen dat hebben wij een eigen autohoogwerker welke wij graag voor u inzetten.

Telescopische bewassing
In het kader van de Arbo-regelgeving hebben wij ons gespecialiseerd in telescoopbewassing. Wij kunnen daardoor ook ramen tot op 12 meter hoogte staand vanaf de grond, op plaatsen waar men niet met een ladder en/of hoogwerker bij kan komen, goed reinigen. Reiniging zal plaatsvinden met speciaal gedemineraliseerd water – ofwel osmosewater –. Dit is gedemineraliseerde water zorgt een schoon resultaat.

In overleg met u bekijken we welk systeem voor de uit te voeren glasbewassing we zullen hanteren. Let op: de Arbowet en -eisen bepalen of wij specifieke steigers of hoogwerkers moeten inzetten voor bepaalde werkzaamheden. Meer weten? Neem contact op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek of vraag een offerte aan. Wanneer u ons enkele foto’s mailt dan kunnen wij u op basis hiervan al een prijsopgave mailen.

Prijs € 8,00

Prijs € 55,00

Prijs: Laat u verrassen.