Betrokken ontzorgend.

Schoonmaak

Dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud is ons specialisme. Wat schoon is, blijft mooi. En wat mooi én schoon is, is een aantrekkelijk visitekaartje. Zowel voor u als voor ons.

Wij stellen voor elke locatie een maatwerk schoonmaakrooster op om zo efficiënt en effectief mogelijk te kunnen schoonmaken. Dit verhoogt het werkplezier van onze medewerkers, hetgeen ten goede komt aan het werk. En dát verhoogt weer uw werkplezier.

Voor veel MKB bedrijven, verenigingen van eigenaren, huisarts-, fysio- en tandartspraktijken zijn wij “Betrokken ontzorgend.”

Daarnaast hebben wij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Deze code moet leiden tot verantwoordelijk marktgedrag op basis van duurzame marktverhoudingen en respectvol omgaan met elkaar tegen een realistische prijsstelling. Al onze opdrachtgevers zullen worden uitgedaagd deze Code te ondertekenen om zo samen de Code uit te dragen.

Meer weten? Neem contact op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek of vraag een prijsopgave aan.

Wist u dat de prijs voor een schoonmaakster slechts € 24,50 per uur bedraagt?

Deze prijs is incl. vervanging bij ziekte, de door ons te gebruiken schoonmaak materialen & middelen, schoonmaak advies en opstellen maatwerk werkschema.