Betrokken ontzorgend.

Over ons

AK Schoonmaak is Betrokken ontzorgend.

Als regionaal en zelfstandig bedrijf zijn wij gepassioneerd en zeer betrokken om u te ontzorgen in al uw schoonmaakwerk. Twentse nuchterheid en no-nonsens kenmerkt ons. Vandaar de ‘punt’ achter ons motto.

AK Schoonmaak is al ruim 25 jaar een begrip in Oost-Nederland. Vanuit onze vestiging in Enschede bedienen wij grote delen van Noord-, Midden,- en Oost – Nederland. Met vele parttime schoonmaaksters en fulltime specialisten zijn we inmiddels een flinke club geworden. Allemaal gemotiveerd, ieder op zijn eigen manier en in het eigen specialisme.

Geen behoefte om u druk te maken over schoonmaak gerelateerde vraagstukken?  Betrokken als wij zijn, nemen wij u dit volledig van A tot Z uit handen.

 

Sjaak Kolthof
Directeur

“Ik los vraagstukken op en zorg dat de verwachtingen van onze klanten worden overtroffen. Een lastig vraagstuk of een prijs nodig? Ik sta graag voor u klaar.”

Ilse Mannessen
Hoofd Personeelszaken

"Als Hoofd Personeelszaken ben ik verantwoordelijk voor alles omtrent ons personeel. Van werving & selectie tot verloning. Dit alles met de filosofie ‘Tevreden personeel maakt tevreden opdrachtgevers’.”

Patrick Visscher
Bedrijfsleider

“Als Bedrijfsleider ben ik de spin in het web. Ik houd me bezig met alle operationele taken wat het bedrijf aangaat. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak sta ik nergens meer van te kijken."

Thomas Spoor
Administrateur

“Van facturatie tot planning, bedenk het zo gek en het behoort tot mijn takenpakket. Mailt of belt u? Vermoedelijk ben ik de eerste die u spreekt.”